O nama

O nama, sve na jednom mjestu.

AGROSTROJEVI DADIĆ – NAŠA MISIJA – POSLOVNO SAVJETOVANJE U RURALNOM RAZVOJU

Prodaja i financiranje poljoprivredne mehanizacije

Prodaja i financiranje poljoprivredne mehanizacije dva su glavna stupa našeg poslovanja. Članovi tvrtke Agrostrojevi Dadić su svjesni kako poljoprivreda današnjice zahtjeva kontinuirano praćenje nove tehnologije i ulaganja za konkurentnu poljoprivrednu proizvodnju. Iz tog razloga je skupina stručnjaka (koja se i sama bavi poljoprivrednom proizvodnjom) osnovala tvrtku koje će objediniti sve usluge na jednom koje trebaju poljoprivrednicima kako bismo vam olakšali početak vašeg poslovnog puta ali vam i pomogli onda kada se pojave problemi i nedoumice.

Prodaja i financiranje poljoprivredne mehanizacije – ETIČNO POSLOVANJE

U svakom trenutku vam jamčimo najbolju opciju kako bi dobili kvalitetan proizvod i uslugu. Kontinuiranim praćenjem promjena na tržištu poljoprivrednih strojeva, alata i mehanizacije možemo vam ponuditi najbolje na tržištu u tom trenutku..

Naši financijski stručnjaci stalnim učenjem i promatranjem promjena u gospodarstvu i ruralnom razvoju uspješno će vam pomoći riješiti probleme te vam pružiti konzultacije kako bi pronašli najbolje rješenje za financijske nedoumice koje imate.

Prodaja i financiranje poljoprivredne mehanizacije – STRUČNI POSLOVNI I FINANCIJSKI DJELATNICI

Agrostrojevi Dadić ponosni su na svoje stručne poslovne i financijske savjetnike koji će u kratkom roku odgovoriti na sve vaše zahtjeve prilikom izrade dokumentacije, projektnih materijala i uspješno dovesti vaše planove do krajnje faze bez plaćanja unaprijed!

KONTAKTIRAJTE NAS JOŠ DANAS!

 

INDIVIDUALAN PRISTUP

Prodaja i financiranje poljoprivredne mehanizacije naša su specijalnost, svakom klijentu pristupamo individualno i prilagođavamo se specifičnostima njegova poslovanja. Široki spektar znanja naših zaposlenika koji rade u različitim sektorima omogućuju nam objektivno i realno procjenjivanje vaših potreba i mogućnosti koje vam se nude.

Prodaja i financiranje poljoprivredne mehanizacije – POTPORA I PODRŠKA

Osim prodaje i servisa strojeva, na tržište nudimo usluge poslovnog savjetovanja u području ruralnog razvoja. Na ovaj način smo prva tvrtka u Hrvatskoj koja je objedinila sve usluge na jednom mjestu.

Imajući u vidu hitnost vaše situacija i rokove, odabiremo povoljne načine za ishođenje financiranja bespovratnih potporama, kreditima i leasinzima financijskih društava te povoljnim zajmovima sufinanciranih od strane Europske unije bez plaćanja unaprijed! Za vas odabiremo prikladne natječaje, postavljamo realne ciljevi, rokove i na kraju vrijednosti ulaganja.

Prodaja i financiranje poljoprivredne mehanizacije – kvaliteta

Naši stručnjaci će vam u najkraćem mogućem vremenu ponuditi najbolju opciju i pomoći vam u odluci prilikom nabave novih i rabljenih poljoprivrednih strojeva te mehanizacije. Svi novi strojevi dolaze s garancijom, dok se rabljeni poljoprivredni strojevi mogu isporučiti s garancijom.

U suradnji s najkvalitetnijim dobavljačima na tržištu možemo vam ponuditi široku paletu poljoprivrednih strojeva, s ciljem razvoja poljoprivrede u Hrvatskoj.

Kvalitetan ljudski kadar s kojim raspolažemo, pomoći će vam donijeti najbolju moguću odluku. Podrška ovlaštenih servisa, školovani serviseri i strojari će nastali problem brzo i precizno detektirati te pronaći rješenje.

SPECIJALIZIRANI SMO ZA

TRAKTORE
KOMBAJNE
POLJOPRIVREDNE PRIKLJUČKE
SERVIS
FINANCIRANJE
GRAĐEVINSKE STROJEVE

ZAŠTO ODABRATI NAS?

  • Etičan i moralan pristup poslovanju
  • Najbrže i najpovoljnije financiranje
  • Brzo rješavanje nastalih problema
  • Konkretan i kvalitetan proizvod

NAŠI KLIJENTI

  • Kupljen kombajn i priključci, hvala.OPG Labazan Darko
  • Kupljen novi traktor, hvala.OPG Radić Miroslav

MI

smo kvalificirani stručnjaci s područja ruralnog gospodarstva.

radimo bez skrivenih troškova prilikom naplate rada.

tražimo najpovoljnije rješenje za vaše poslovanje.

ćemo vašu ideju pretvoriti u projekt.

realiziramo vaše ideje u stvarnost.

VI

tražite kvalitetnu uslugu po prihvatljivim cijenama.

ćete dobiti konzultacije koje će unaprijediti vaše poslovanje.

imate potpuni uvid prilikom svakog koraka izrade i realizacije plana.

znate vremenske rokove u kojima ćete dobiti traženu uslugu.

znate gdje ulažete novac i vidite rezultate.

EH DA, JOŠ NEŠTO..

Mi smo vaš novi poslovni partner, saslušat ćemo sve vaše želje i potrebe. Uvidom u njih, reći ćemo vam vaše mogućnosti i na temelju toga pružit ćemo vam najkvalitetniju uslugu koja će u potpunosti odgovarati vašim potrebama.

Mi smo ovdje za vas. Zajedničkim snagama ćemo surađujući stvoriti projektnu dokumentaciju koja će ostvariti vaše želje i planove.

Prodaja i financiranje poljoprivredne mehanizacije naša su specijalnost. Ne stvaramo čuda u 24 sata, ali stvaramo kvalitetne projekte.

S vama i za Vas!

Back to top